Vakantiehuis Het Kuierhoes..

Onze vrijstaande, ruime en comfortabele vakantiewoning is te huur voor max. 15 personen. De recreatiewoning staat op een ruim perceel op de camping/recreatiepark “Bij de Bronnen” in Ootmarsum/Nutter. De plek is echt bijzonder, u wandelt vanuit de woning onmiddellijk het schitterende natuurgebied “Het Springendal” in. Prachtige wandelroutes en fietsroutes lopen vanuit de onmiddellijke omgeving direct het Twentse landschap in.

DSC_4538
comfortabele badkamer met douche en ligbad

De woning is gereed gekomen in het voorjaar van 2007 en is vooral gebouwd voor de actieve vakantieganger die tevens rust en ruimte zoekt. De woning is ook geschikt voor gebruik door grotere gezinnen of een gehele familie. Veel ruimte om de woning, de plaats op een camping met diverse faciliteiten, de fraaie bosomgeving maakt dat de woning zeer geschikt is voor gezinnen met kinderen. Vanzelfsprekend is er wifi aanwezig in de woning.

Op de begane grond bevinden zich, naast de ruime woonkamer en complete keuken, tevens een 2 persoonsslaapkamer, een douche en een toilet. Op de eerste verdieping vindt u 4 knusse slaapkamers en een fraaie, luxe badkamer met ligbad en aparte douche en vanzelfsprekend een toilet. Op de zolderverdieping bevinden zich nog eens 2 fraaie slaapkamers.

De woning  is te huur, voor een lang weekend, midweek of week. Indien gewenst leveren wij bedlinnen , inclusief handdoeken en keukenlinnen erbij, zodat voor u het weekend/ midweek / vakantie optimaal kan beginnen.

het kuierhoes - vakantiehuis twente, ootmarsum